>>KLIKNIJ I NAPISZ SWOJĄ OPINIĘ <<

 Nie ukrywam że nim zdecydowaliśmy się na Kamel Band, nie wiedzieliśmy o nich nic. Przed uroczystością mieliśmy trochę obaw o to jak to będzie wyglądać.
I wiecie co ?
PEŁNA KLASA ! Kapela z krwi i kości, świetny wokal, instrumenty, sprzęt i wykonanie. Niezwykle mili ludzie z którymi można wszystko dogadać i omówić.
Doradzą świetnie i gości wybawią tak jak nikt inny !
Jesteśmy niezwykle zadowoleni i polecamy KAMEL BAND każdemu !
Brać, nie szukać nikogo innego !

10.06.2017 Grzegorz

Biorąc Was z polecenia, więc można powiedzieć w ciemno, byliśmy pełni obaw. Ale naprawdę, już po pierwszym tańcu wiedzieliśmy, że nie mogliśmy lepiej trafić. Grając 2 dni do białego rana, zróżnicowane utwory, sprawialiście, że goście bawili się cały czas! Wszystkim z całego serca polecamy Wasz zespół i gdyby była konieczność udostępnimy nasze płyty! 3majcie się! Pozdrawiamy serdecznie!

13-14,08,2016 Basia &Rafał

Długo szukaliśmy zespołu, aż zdecydowaliśmy się na Was. Już zaraz na początku, w TYM dniu wiedzieliśmy, że to był trafny wybór. Goście podchodzili do Nas i mówili, że od pierwszej zagranej piosenki widać było, że będziecie grać rewelacyjnie!! Dziękujemy za niesamowitą atmosferę i Wasze zaangażowanie!!

05.02.2016  Anna i Wojciech

Długo to trwało , ale w końcu możemy spokojnie jeszcze raz   Wam podziękować za stworzenie świetnego klimatu na naszym weselu, wielu niezapomnianych chwil i fajnej zabawy. Dzięki

22.08.2015 Kornelia i Stach 

Zespół REWELACJA! Grają jak natchnieni, każdego porywając do tańca:-) Goście byli zachwyceni! i my również :-) Dziękujemy 

18.08.2015  Kamila i Kamil

Dziękujemy za wspaniałą zabawę i profesjonalne prowadzenie imprezy. Polecamy zespół Kamelband:)

24.05.2015  Hubert

Witam   Na Andrzejkach było rewelacyjnie, nie możemy się doczekać Sylwestra. Pozdrawiamy

23.12.2014  Basia i P.P.

Dziękujemy wraz z małżonką za wspaniały koncert na naszym weselu. Pozdrawiamy i polecamy was wszystkim zainteresowanym

 27.11.2014  Józef Tomala

Ja właśnie wróciłam z wesela z Rajczy :) BYŁO SUPER !!! Mam nadzieję że do zobaczenia 12 lipca -Zespół wie gdzie OSP ;) hej.......pozdrowionka

29.06.2014  Aleksandra Gomola

Ta orkiestra grała u naszego syna na prymicjach, goście byli zachwyceni i ks Wojciech także. Piękna oprawa muzyczna i repertuar. Gorąco polecamy szczególnie na wesela i inne imprezy:)

23.06.2014  Anna i Stanisław Adamusowie

Bardzo ciekawie wykonana strona, fajna oprawa graficzna przyjemna dla oka, atrakcyjna treść na stronie na pewno zachęca target

26.04.2014  Jacek Jackowski http://www.superprzeprowadzki.pl

Zespół rewelacja. Grali u Nas na weselu ludzie bawili się do białego rana od początku do końca całe 15 godzin a noc cygańska wyszła super! Jesteśmy bardzo zadowoleni i do dzisiaj miło wspominamy Michała i Jego ekipę. Pozdrowionka dla Was życzymy dalszych sukcesów i jeszcze raz Dziękujemy:)  

03.03.2014 Kasia i Marcin Korczyk

Polecam zespół byłem na weselu na którym grali. 

19.02.2014  Żeglarz http://www.yachtaman.pl

Fajna stronka i dużo pozytywnych opinii

31.10.2013  http:/ezyski.pl

Dziękujemy za wspaniałe granie na naszym weselu i myślimy że jeszcze kiedyś się spotkamy, to był nie zapomniany występ a orkiestra grała do białego rana pozazdrościć:]

25.07.2013 Karolina i Krzysztof Drepszok

Bardzo dziękujemy zespołowi Kamelband za świetną zabawę i za wspaniałe granie na naszym weselu. Byliśmy bardzo zadowoleni z zespołu My i Nasi Goście którzy bawili się do samego rana:*Polecamy zespół na każdą imprezę pozdrawiam

25.07.2013  Karolina Drepszok

Gorąco polecam zespół KamelBand na wesele bądź inne imprezy:)

25.07.2013  Jola Jolanta

Bardzo pozdrawiam Panów z orkiestry i oczywiście bardzo polecam na wszystkie imprezy. Ostatnio byłam na weselu na którym grał zespół Kamelband i jestem zachwycona dawno się tak nie bawiłam ;)

24.07.2013  Joanna Asia

Pozdrawiam, dobrze gracie:)

10.07.2013  Adam Macz  http://fotografia.uau.pl/

vel integer.

Bardzo dziękuję chłopaki za uświetnienie naszego wesela, wszyscy bardzo miło was wspominają!

30.05.2013   Ala Pysz

Dziękujemy za uświetnienie waszą muzyką naszego wesela. Zrobiliście kawał dobrej roboty. Goście zachwyceni i przedewszystkim My!!!  Polecamy was naszym znajomym i nie tylko. Pozdrawiamy

23.04.2013  Danka i Rafał

Poskakała bym znów przy waszej muzyce:) POZDRAWIAM Wielbłądy

05.04.2013  Józefina  Józia

Zabawa ostatkowa wypasiona na maxa i to dzięki wam!!!  Spotkamy się w przyszłym roku na weselu u brata. Już nie mogę się doczekać!  Pozdrawiam i Polecam Wszystkim!!!

06.03.2013  Sali

Bawiliśmy się przy was na Balu Sylwestrowym,nie zapomniane chwile,stworzyliście świetny klimat. Będziemy was mile wspominać i oczywiście z czystym sumieniem wszystkim polecamy. Pozdrowienia!!!

11.01.2013  Ania  Krzysztof

Kapitalna stronka

12.11.2012  katalogowanie

Świetna kapela, bogaty repertuar,konkretni muzycy,wesele na którym byłam, bardzo długo będę pamiętać! Wybawiliśmy się na maxa. Polecamy!!! 

24.10.2012  Edi

Atmosfera, którą stworzył zespół KamelBand sprawiła że nasze wesele było wyjątkowe. Wszyscy goście doskonale się bawili.Muzyka wpasowała się w gust wszystkich gości, i tych młodszych i tych starszych. Ludzie grający w zespole są otwarci i elastyczni. Potrafią zabawić dobrą muzyką i poczyciem humoru. Są solidni i godni kolejnych poleceń.

Mariola i Tadeusz 

Naprawdę gorąco polecamy zespół KamelBand! Potrafią zabawić i stworzyć super nastrój, oczym świadczą opinie naszych gości weselnych :) Chłopaki odwalili kawał dobrej roboty!!! Jeszcze raz ogromne dzięki! Życzymy dalszych sukcesów!

Klaudyna i Marcin

W zeszłym roku byliśmy na czterech weselach, wliczając nasze, więc mamy trochę porównania.;).. takiej atmosfery jaką stworzył na naszym weselu WASZ zespół, i tylu pochlebnych opini o Was i o tym jak super bawiliście przez dwa dni wesela naszych gości życzymy każdej Młodej Parze... Z pełną odpowiedzialnością możemy polecić Wasz zespół... Pozdrowienia!!! 

Kasia i Krystian

Nigdy nie zapomnę ekipy z Kamelband'u i ich wspaniałych uśmiechów =D. Z nimi muzyka rozbrzmiewa do białego rana, przy niej tańczy każda para: Młoda i stara;) Są świetnymi wodzirejami. Sprawili,że wesele wspominam z szerokim uśmiechem na twarzy i mam nadzieję , że jeszcze nie raz ich usłyszę.:] 

Druga z Kaś

Zespół tworzy luźny, przyjemny klimat na weselu, świetnie bawi gości!!!  

Kasia 

Słyszałem Was ,polecam wszystkim!!

Marek

Zespół Kamelband to kapela która naprawdę potrafi zaspokoić najbardziej wyszukane gusta gości.

Szkoda że wesele jest tylko raz w życiu, bo napewno wzięlibyśmy Was jeszcze raz. Naprawdę gorąco polecamy zespół Kamelband i gwarantujemy że będziecie z Nich zadowoleni!

Beata i Jacek

Pozdrowienia dla rockandrolowych Panów z zespołu KamelBand :) Od dawna nosimy się z zamiarem napisaniu kilku ciepłych słów. Do rzeczy : dziękujemy Wam za świetną zabawę 26,06,2010, za klimat jaki stworzyliście nam i naszym gościom, tylko Wy potraficie porwać do tańca dosłownie każdego. Trzymajcie tak dalej, mamy nadziej że będziemy jeszcze mieli okazję zaszaleć na parkiecie w takt Waszej muzyki

Kasia i Dawid

Polecamy gorąco wszystkim ten zespół, świetnie wykonana muzyka, dobra oprawa,konkretni muzycy, z którymi łatwo się dogadać w każdej sprawie.

Aga i Wojtek

Pozdrowienie dla chłopaków z KamelBand od Uli i Mateusza. Dzięki za wspaniałą oprawę muzyczną na weselu oraz świetne zabawy. Polecamy ich -bierzcie w ciemno, są świetni! Potrafią rozkręcić najsztywniejsze wesele! Mają szeroki repertuar utworów. Zagrają dla starszych jak i dla młodszych.

 Ula i Mateusz

Zespół grał u nas na weselu 02,10,2010r. Polecamy w 100%-dobra zabawa gwarantowana! Goście są zachwyceni, my jesteśmy wybawieni. Można zamawiać w ciemno. Polecamy  

Malwina i Błażej

Witamy:) 

Dziękujemy Wam za super zabawę,graliście świetnie!!! Jesteśmy zadowoleni,goście a nawet właściciel restauracji dopytywał się o was:) Polecamy wszystkim-wybawicie się napewno!!! Pozdrawiamy was chłopaki ,powodzenia i samych udanych wesel:)

Gosia i Krzysiek

Gorąco polecamy zespół Kamelband. Stworzyli wspaniałą atmosferę i poderwali do zabawy każdego gościa-tańczyła nawet babcia w wieku 92lat (i to kaczuszki:) Serdecznie dziękujemy Wam za rewelacyjną oprawę muzyczną na naszym weselu 

Kasia i Sławek

Rewelacyjny zespół ,świetna współpraca,a co najważniejsze udana STUDNIÓWKA do białego rana:)

Pozdrowienia dla was  

Sławek

Copyright ©2016 mkopec29, Wszelkie Prawa Zastrzeżone
Liczba odwiedzin:637382
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem